четвер, 30 серпня 2012 р.

Літературний квест "Подорож у країну розумників"

      Під час літнього відпочинку дітей у шкільному таборі наша сільська бібліотека спільно з шкільною організували літературний квест "Подорож у країну розумників" для школярів 5,6,7 класів.
      Бібліотекарі, класні керівники Пухальська С.М., Рішняк Л.М., Кушнір Н.І., вчитель початкових класів Самбурська Т.М., директор шкільного табору Воловик І.В., та її замісник Дорош Л.М. розробили маршрут подорожі учасників та прийняли активну участь виступивши координаторами квесту.
      На зупинках "Квест починай, кросворди відгадай", "Вікторину читай, слова швидко згадай", "Часу не гай, правильно слово складай", "Правильно загадки відгадай, слідуючу станцію відкривай", "Бібліотечний лабіринт долай, на фінішну пряму поспішай" діти проявили  кмітливість, зосередженість,  швидкість.
      Останньою станцією у квесті була сільська бібліотека, де потрібно було добре орієнтуватися у назвах відділів, книжкових роздільниках. А тому учні 7 класу хоч і прийшли  на  зупинку "Бібліотечний лабіринт"  останніми, та справилися з завданням швидко, так як вони є постійними відвідувачами книгозбірні, а також учасниками бібліотечного гуртка "Веселка", тому добре орієнтуються у приміщенні.
      Спонсором цього змагання виступила Новогригорівська-І сільська бібліотека на чолі з сільським головою Журавльовим П.І., який поздоровив семикласників з перемогою та вручив їм футбольний м`яч, інші класи отримали друге і третє місця та волейбольні м`ячі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар