середу, 11 травня 2016 р.

Обласний конкурс сільських бібліотекарів "Кращий за професією"

25 вересня 2012 року  у Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Чижевського відбувся заключний тур обласного конкурсу сільських бібліотекарів "Кращий за професією". У конкурсі прийняли участь представники усих районів області.
У першому завданні "Діловий автограф" усі конкурсанти представляли свої бібліотеки. У віршах, піснях, розповідях розкривалися будні та свята бібліотек та їх працівників.
У другому завданні "Бібліотечна майстерність" представники бібліотек показували професійні  знання та навички; творчий підхід до вирішення поставлених завдань; володіння інформаційними технологіями, загальний рівень ерудиції, кмітливість.
"Літературний марафон" - третє завдання конкурсу. У ньому учасники конкурсу показали знання художньої літератури, краєзнавства.
Бібліотекарі показали свої здібності також у кулінарії. Кожен із учасників приготували кулінарний шедевр: торти, налисники, пироги. У завданні "Бібліотечний працівник талановитий у всьому" бібліотекарі показали оригінальність оформлення, почуття гумору під час захисту виробу.
Після підведення підсумків нашу бібліотеку нагородили грамотою за участь у конкурсі та грамотою за зайняте І місце  та звання "Кращий за професією"




Немає коментарів:

Дописати коментар