четвер, 17 листопада 2016 р.

Тиждень дитячої і юнацької книги.

Розвиваємо таланти
      Тиждень дитячої та юнацької книги у Новогригорівській Першій сільській бібліотеці пройшов шумно, весело, плідно. Юні читачі бібліотеки та учасники  розважально-дозвіллєвого  гуртка «Веселка»  готувалися до фестивалю талантів. Багато журналів і книг про технології та методи створення поробок своїми руками було прочитано і розглянуто. Найкращі заготовки були розібрані і опрацьовані.
      26 березня  сільська бібліотека у співпраці з будинком культури та місцевою школою  відбувся традиційний щорічний фестиваль дитячої творчості. Технічні вміння дітей щороку покращуються, роботи стають досконалими , трудомісткими, багатогранними.
      Умілість  дітей зростає разом з ними. Брати  Савенки  Владик і Андрій  обрали папір, пластилін, пластик і зробили  вироби на патріотичну тематику: прапор України, мальовничий український садок. Настя Клімович з групою підтримки   -   мамою, сестричкою, племінничкою , представили на розсуд журі різні роботи - сільське подвір`я з сірників, вишивка бісером, сімейну інтерактивну творчість – родинне дерево.  Карина Ставнича та Софія Кашпуровська  завжди радують чимось новеньким і незвичайним. Їх роботи  чарують і являються прикрасою нашої бібліотеки.  У Дарини Рішняк  у руках оживає  любий покидьковий матеріал. Учасниця не обмежується однією чи двома роботами, має безліч шедеврів і нестримну фантазію.  Катя Візир і Таня Розметанюк удосконалювали своє вміння у бісероплетінні та ювелірній роботі з папером. Ці мистецькі таланти тішать око та радують красою.  Брати Олег Назаренко і Максим Люлін представили творіння з солоного тіста та м`яку іграшку. Цікаво і креативно.
     Конкурсанти розповіли про себе, свої уподобання, роботу , яку принесли у книгозбірню, брали активну участь у вікторині «Знавці бібліотеки» та відгадуванні загадок «Відгадай казку».  Кращі роботи відмічені подарунками, усі діти отримали заохочувальні призи та стали учасниками солодкого частування.
     Спонсором  свята виступила Новогригорівська Перша сільська рада на чолі з сільським головою Журавльовим П.І.


 

 

                                                                                      

Немає коментарів:

Дописати коментар